AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeğini kucağına almak

Kahve falında erkek bebeğini kucağına almak

Kahve falında erkek bebeğini kucağına almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ilerleyemeyeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğini kucağına almak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin hayatlarına neşe, kolaylık veya zenginlik katmak için gerekli her şeye sahipsiniz.

Kahve falında erkek bebek kucağına almak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kucağında erkek bebek görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin kucağında bebek görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kucağında erkek bebek görmek başarılı adımlar atılacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğini kucağına almak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kucağında erkek bebek uyutmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında erkek bebek görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir