AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında yastık görmek

Kahve falında kucağında yastık görmek

Kahve falında kucağında yastık görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında yastık gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Kahve falında kucağında yastık görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yastığa yazı yazmak yönetici olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık yünü görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bebek yastığı görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında nakışlı yastık görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık değiştirmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yastık içinde muska görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık altında fare görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir