AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğu kucağına almak

Kahve falında küçük çocuğu kucağına almak

Kahve falında küçük çocuğu kucağına almak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük çocuğu kucağına almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutun.

Kahve falında küçük çocuğu kucağına almak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine yorulur.

Kahve falında küçük bir çocuğu kucağına almak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında taşımak kazançlı olacağı işlere gireceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına aldığını görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağa almak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, maddi kayıpların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu kucağa almak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine yorulur.

Kahve falında başkasının çocuğunu kucağına almak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir