AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında kitap görmek

Kahve falında kucağında kitap görmek

Kahve falında kucağında kitap görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, düşünmeden hareket edeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kucağında kitap gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Kahve falında kucağında kitap görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek yavrusunu kucağa almak sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Kahve falında kucağinda birinin öldüğünü görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında kucağında balık görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kucağında taşımak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, gergin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kucağında bebek görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kendisine kızacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak borçları varsa ödeyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğu kucağına almak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir