Kahve falında kızını asılı görmek

Kahve falında kızını asılı görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında kızını asılı gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalarınızın, hesap özetlerinizin veya ödemelerinizin üzerinden geçebilir.

Kahve falında kızını asılı görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize tabir olunur.

Kahve falında asılı kadın görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını asılı görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerde asılı kalmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asılmış et görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında asılı çamaşır görmek yeniden can bulacağına, rütbesinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asılacağını duymak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında insanı asılı görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir