AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılmış çorap görmek

Kahve falında asılmış çorap görmek

Kahve falında asılmış çorap görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, büyük adımlar atacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, güvensizliğini yeneceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında asılmış çorap gördüyseniz:

  • Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Kahve falında asılı çorap görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında asılmış çorap görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı beyaz çamaşır görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında asansörde asılı kalmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında asılı kıyafet görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında asılı yorgan görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda asılı gelinlik görmek mal ve varlık sahibi olacağına, yoğun stres altında kalacağına işarettir.

Kahve falında asılan birini görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir