Kahve falında asılı et görmek

Kahve falında asılı et görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asılı et gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı tahminleriniz konusunda size yardım edebilir veya belli bir konuya beklenmedik bir çözüm bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında kasapta asılı et görmek ticarete atılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asılmış et görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında asılı et görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı birini görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine inanılır.

Kahve falında ipte asılı insan görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında insanı asılı görmek girilen yolda zarar edileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top