AnaSayfa / Genel / Kahve falında kübra ismini görmek

Kahve falında kübra ismini görmek

Kahve falında kübra ismini görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kübra ismini gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmışsanız onlardan kurtulacaksınız.

Kahve falında kübra ismi görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında kübra ismini görmek kısmetlerinin açılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz küp şeker görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında küp görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeka küpü görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, ticaretin önünün açılacağına alamet eder.

Kahve falında süslü küp görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kırık küp görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küpte altın görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir