AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık küp görmek

Kahve falında kırık küp görmek

Kahve falında kırık küp görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, rahat yüzü göreceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, mutluluğunun daim olacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında kırık küp gördüyseniz:

  • Bazı cümleleriniz ilerleme fırsatlarınızı boşa harcamanıza neden olabilir.

Kahve falında kırık küp görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küp şeker yemek elinin darlığa düşmeyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarihi küp görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında turşu küpü görmek canını sıkılacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında küp şeker dağıtmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli küp şeker görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine küp şeker vermek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kübra görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir