AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz küp şeker görmek

Kahve falında beyaz küp şeker görmek

Kahve falında beyaz küp şeker görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz küp şeker gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında beyaz küp şeker görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küp şeker yediğini görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küp şeker dağıtmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına inanılır.

Kahve falında küp şeker görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, iyilik ve güzellik bulacağına alamet eder.

Kahve falında küp şeker vermek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına rivayet eder.

Kahve falında toz şeker ve küp şeker görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına işarettir.

Kahve falında birine küp şeker vermek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında renkli küp şeker görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir