AnaSayfa / Genel / Kahve falında küp görmek

Kahve falında küp görmek

Kahve falında küp görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sağlıklı bir kişi olmaya, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küp gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Kahve falında küpte altın bulmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında peynir küpü görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tarihi küp görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işarettir.

Kahve falında kübra görmek ünleneceğine, kazançsız işler peşinde olmaya tabir olunur.

Kahve falında boş küp görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında küple altın görmek şeref ve rütbeye, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir küp altın bulmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küp şeker yediğini görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir