AnaSayfa / Genel / Kahve falında kübra ismi görmek

Kahve falında kübra ismi görmek

Kahve falında kübra ismi görmek sevindirici şeyler duymaya, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, malında azalmaya, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kübra ismi gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kübra ismini görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, konfor içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kübra ismi görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın küp bulmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan küp çıkarmak onlar adına aç insanları doyuracağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir küp altın bulmak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeka küp görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, ikinci bir şans vereceğine yorulur.

Kahve falında altın dolu küp görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulur.

Kahve falında kırık küp görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir