AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini asılı görmek

Kahve falında birini asılı görmek

Kahve falında birini asılı görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına delalettir.

Kahve falında birini asılı gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında asılı halı görmek özel hayatında mutlu olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini asılırken görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asılmış biri görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında asılmış kedi görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak işlerin eski haline döneceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asılı çarşaf görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına alamet eder.

Kahve falında çamaşırları asılı görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir