AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz asılı çamaşır görmek

Kahve falında temiz asılı çamaşır görmek

Kahve falında temiz asılı çamaşır görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz asılı çamaşır gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında temiz asılı çamaşır görmek dolayısıyla geleceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına tabir olunur.

Kahve falında asılmış çamaşırlar görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde asılı çamaşır görmek kendisini eve kapatacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ipte asılı çamaşır görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ipte asılı beyaz çamaşır görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede asılı çamaşır görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ipte çamaşır asılı görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telde asılı çamaşır görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir