AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem satmak

Kahve falında krem satmak

Kahve falında krem satmak hayırlı bir terfi alınacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet eder.

Kahve falında krem satmak gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında krem satmak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işarettir.

Kahve falında krem renginde elbise giymek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellere krem sürmek kazancının artacağına,, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında krem rengi pardesü görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında krem sürmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yanık kremi görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe krem sürmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi ceket görmek attığı her adımı düşüneceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir