AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi pardesü görmek

Kahve falında krem rengi pardesü görmek

Kahve falında krem rengi pardesü görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi pardesü gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Kahve falında krem rengi pardesü görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında krem renginde elbise giymek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi renk görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında krem rengi dantel görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında krem rengi iç çamaşırı görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi perde görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında krem rengi çarşaf görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi elbise giymek tövbe etmeden vefata, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir