AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi ceket görmek

Kahve falında krem rengi ceket görmek

Kahve falında krem rengi ceket görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, problemleri teker teker çözeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi ceket gördüyseniz:

  • Gelişmelere ümitsiz bakmayın.

Kahve falında krem rengi ceket görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulur.

Kahve falında krem ceket giymek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında krem rengi etek giymek geleceğe olan inancını yitireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi atkı görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi çanta görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında krem rengi yılan görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet eder.

Kahve falında krem rengi yatak örtüsü görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi elbise giymek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir