AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem peynir almak

Kahve falında krem peynir almak

Kahve falında krem peynir almak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına alamet eder.

Kahve falında krem peynir almak gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında krem peynir almak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında krem peynir yemek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına yorulur.

Kahve falında krem peynir görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında krem satmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarına krem sürmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında göze krem sürmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında krem kumaş görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Kahve falında krem almak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir