AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem almak

Kahve falında krem almak

Kahve falında krem almak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında krem almak gördüyseniz:

  • Olayların üstüne gitmemeli veya durumunuzu mikroskopla incelemeyi bırakmalısınız.

Kahve falında krem rengi çorap görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında krem rengi abiye giymek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında krem renkli yılan görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında krem rengi zarf görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında krem halı görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz krem sürmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir