AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem kumaş görmek

Kahve falında krem kumaş görmek

Kahve falında krem kumaş görmek kırgınlıklar yaşanacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Kahve falında krem kumaş gördüyseniz:

  • Olayları hafife alabilir veya çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında krem kumaş görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ipekli kumaş görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipek kumaş görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kalın kumaş görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Kahve falında turuncu kumaş görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kumaş katlamak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumaş satmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, enerjisini toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumaş almak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir