AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış köz görmek

Kahve falında yanmış köz görmek

Kahve falında yanmış köz görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, güzel günler için çalışılacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yanmış köz gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Kahve falında yanmış köz görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan köz görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında közlenmiş et görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulur.

Kahve falında patlıcan közlemesi görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobada köz görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında közde patlıcan görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcan közlemesi yemek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına delalettir.

Kahve falında közde patates yemek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir