AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür közü görmek

Kahve falında kömür közü görmek

Kahve falında kömür közü görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında kömür közü gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında köz kömür görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında közlenmiş kömür görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında kömür közü görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, özgüveninde artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan közlemesi görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında közlenmiş kırmızı biber görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına delalettir.

Kahve falında yanmış köz görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında köz tutmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında közlü ateş görmek makamından olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir