AnaSayfa / Genel / Kahve falında közde pişirmek

Kahve falında közde pişirmek

Kahve falında közde pişirmek ticaretinin genişleyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında közde pişirmek gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında közde pişirmek hayatın düzene gireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında közde biber pişirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında közde patlıcan pişirmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında közde et pişirmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında közde soğan pişirmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında közde ekmek pişirmek rahat bir hayata sahip olmaya, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında közde mısır pişirmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında közde yemek pişirmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir