AnaSayfa / Genel / Kahve falında közde yürümek

Kahve falında közde yürümek

Kahve falında közde yürümek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, maddi gücünün katlanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında közde yürümek gördüyseniz:

  • Dürüstlük ilişkilerinizde önem kazanıyor.

Kahve falında közde yürümek beklentilerinin yerine geleceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ocakta köz görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına yorulur.

Kahve falında közü söndürmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında közde patlıcan görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş ve köz görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına inanılır.

Kahve falında közlenmiş soğan görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında közlenmiş kırmızı biber görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında közlenmiş et görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir