AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını asılı görmek

Kahve falında arkadaşını asılı görmek

Kahve falında arkadaşını asılı görmek ters giden durumların düzeltileceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını asılı gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında arkadaşını asılı görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teraziye asılı kırmızı biber görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, işinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında iple asılı kalmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere asılı kalmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta asılı birini görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, bundan da son derece mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı birini görmek zararların günden güne artacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalet eder.

Kahve falında yakınını asılı görmek fakir çocukları giydireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir