AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyunu sırtına almak

Kahve falında koyunu sırtına almak

Kahve falında koyunu sırtına almak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında koyunu sırtına almak gördüyseniz:

  • Özel planların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında koyunu sırtına almak kötü bir duruma düşürüleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyunun sırtına binmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, isabetli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında sırtında koyun taşımak hoşluk içinde olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını okşamak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sırt üstü yattığını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında balık sırtına binmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtına yumruk yemek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslanın sırtına binmek mevkilerinin yüksek olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir