AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık sırtına binmek

Kahve falında balık sırtına binmek

Kahve falında balık sırtına binmek para kazanmasına da vesile olacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Kahve falında balık sırtına binmek gördüyseniz:

  • Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında balık sırtına binmek prestij sahibi olunacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yunus balığının sırtına binmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin sırtına binmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işarettir.

Kahve falında birini sırtına binmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin sırtına binmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının sırtına binmek aksiliklerin yaşanacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının sırtına binmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin sırtına binmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir