AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt üstü yattığını görmek

Kahve falında sırt üstü yattığını görmek

Kahve falında sırt üstü yattığını görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, gönlünün rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırt üstü yattığını gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında sırt üstü yattığını görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek düşünmeden adımlar atayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında havuzda sırt üstü yüzmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırt üstü uçmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına inanılır.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sırt üstü uzanmak sevilen bir dostu kaybetmeye, hasta ise şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında sırt üstü namaz kılmak uykusuz geceler yaşanacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir