AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağını çıkarmak

Kahve falında yağını çıkarmak

Kahve falında yağını çıkarmak maddi konularda kayıplar olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağını çıkarmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Kahve falında yağını çıkarmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında badem yağı görmek derde ve kedere düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domuz yağı görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kar yağışını izlemek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında iç yağı görmek işlerinin iyi gideceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında insan yağı görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında yağı dökmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalettir.

Kahve falında hayvan yağı yemek çok iyi kazançlar elde edileceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir