AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğuran tavşan görmek

Kahve falında doğuran tavşan görmek

Kahve falında doğuran tavşan görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında doğuran tavşan gördüyseniz:

  • Sosyal olmaya özen gösterin.

Kahve falında tavşanı doğururken görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tavşan doğurmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşanın doğurduğunu görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işarettir.

Kahve falında tavşan doğurduğunu görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Kahve falında doğuran tavşan görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında tavşanın doğurmasını görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında tavşanın ısırması görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında tavşandan kaçtığını görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir