Kahve falında koyun saymak

Kahve falında koyun saymak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, mal ve para biriktireceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, bunun için her gün şükredeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun saymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında koyun saymak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında sayı saymak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu saymak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayları saymak sorunların çözüme kavuşturulacağına, hastalıklara şifa bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ben saymak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, rahat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında deste deste para saymak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın görüp saymak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın para saymak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, emrinde insan çalıştıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir