AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayları saymak

Kahve falında ayları saymak

Kahve falında ayları saymak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, kurtuluşu bulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında ayları saymak gördüyseniz:

  • Değişken tavırlarınız bazılarının kafasını karıştırırken bazı kişilerin heyecanlandırabilir.

Kahve falında ayları saymak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üç aylarda olduğunu görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayla yıldız görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayla güneşi görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aylaynır görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında ayla güneş görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, ailesinin de büyük olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze aylaynır sürmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayla konuşmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir