AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olunan kişiyi öpmek

Kahve falında aşık olunan kişiyi öpmek

Kahve falında aşık olunan kişiyi öpmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, konfor içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında aşık olunan kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya meslektaşlarınızla geçireceğiniz zaman özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında aşık olunan kişiyi öpmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kızı öpmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun birini öpmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğunu öpmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına yorulur.

Kahve falında eski aşık olduğun kişiyi görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir