AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, aklına giren şeytana uyacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Kahve falında aşık olunan kişiyi öpmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek maddi anlamda zayıflayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun birini öpmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kızı öpmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğunu öpmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin öldüğünü görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir