AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğunu öpmek

Kahve falında aşık olduğunu öpmek

Kahve falında aşık olduğunu öpmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaklaşan güzel günlere, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğunu öpmek gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, güç ve kudret kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kızı öpmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun birini öpmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olunan kişiyi öpmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek hayatının alt üst olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine inanılır.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğunu öpmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında eşinden başkasına aşık olmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir