AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kuzu gütmek

Kahve falında koyun kuzu gütmek

Kahve falında koyun kuzu gütmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında koyun kuzu gütmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında koyun kuzu gütmek rızkının çeşitleneceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu gütmek sorununu kolayca çözeceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun gütmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Kahve falında inek gütmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında keçi gütmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında kin gütmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan gütmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sığır gütmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, işlerin kara geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir