AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet beklemek

Kahve falında kıyamet beklemek

Kahve falında kıyamet beklemek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet beklemek gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında kıyametin kopmasını beklemek koltuğunun da yükseleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyameti beklemek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyameti beklediğini görmek isteklerini yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, alim ve bilge insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet beklemek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir