AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba beklemek

Kahve falında araba beklemek

Kahve falında araba beklemek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba beklemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya öncelik listelerinizde daha rahat hareket etmenize yardımı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yolda araba beklemek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında araba beklemek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına inanılır.

Kahve falında durakta araba beklemek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba içinde beklemek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabada beklemek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini beklemek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü beklemek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında doktor beklemek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir