AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır yıkayıp asmak

Kahve falında çamaşır yıkayıp asmak

Kahve falında çamaşır yıkayıp asmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalettir.

Kahve falında çamaşır yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında gece çamaşır asmak rakiplerin alt edileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta çamaşır asmak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır asmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı asmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına inanılır.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak ona özlemle sarılacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında dışarı çamaşır asmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çamaşır yıkamak ve asmak üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, saygınlığa rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içine çamaşır asmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir