AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil elbise görmek

Kahve falında koyu yeşil elbise görmek

Kahve falında koyu yeşil elbise görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında koyu yeşil elbise gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek iş değişikliğine gidileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyu yeşil elbise görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek hayırlı bir kısmet çıkacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyu renkli elbise görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında koyu kırmızı elbise giymek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet eder.

Kahve falında koyu renk elbise giymek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu renk elbise görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine inanılır.

Kahve falında koyu yeşil renk görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir