AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil görmek

Kahve falında koyu yeşil görmek

Kahve falında koyu yeşil görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sorunların çözüm bulacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemenizi sağlayabilecek gruplara erişim sağlayabilirsiniz.

Kahve falında koyu yeşil yılan görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında koyu yeşil giymek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil halı görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil görmek bir hastalığa maruz kalacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil elbise görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine inanılır.

Kahve falında koyu yeşil başörtüsü görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında koyu yeşil göl görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir