AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil renk görmek

Kahve falında koyu yeşil renk görmek

Kahve falında koyu yeşil renk görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil renk gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek maddi veya manevi destek sizi şaşırtabilir.

Kahve falında koyu yeşil renk görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında koyu renk gelinlik görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına yorulur.

Kahve falında koyu renk kazak görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine yorulur.

Kahve falında koyu renk idrar görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu mor renk görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, kalp kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı koyu renk görmek helal ekmek yeneceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında koyu renk fare görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu renk araba görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir