AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovayla su vermek

Kahve falında kovayla su vermek

Kahve falında kovayla su vermek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine inanılır.

Kahve falında kovayla su vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında tuvalete kovayla su dökmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki kova su görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kovada su görmek insanları kandıracağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bir kova su taşımak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, büyük kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovalara su doldurmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulur.

Kahve falında boş su kovası görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovada berrak su görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, günahlara delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir