AnaSayfa / Genel / Kahve falında su doldurduğunu görmek

Kahve falında su doldurduğunu görmek

Kahve falında su doldurduğunu görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, verilen emeklerin heba olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında su doldurduğunu gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Kahve falında tuvaletten su doldurmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su bidonu doldurmak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kazana su doldurmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede su doldurmak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına rivayet eder.

Kahve falında küpe su doldurmak sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında varile su doldurmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında berrak su doldurmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir