AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alacağını görmek

Kahve falında abdest alacağını görmek

Kahve falında abdest alacağını görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, problemlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında abdest alacağını gördüyseniz:

  • Sizi yoran bazı iş, düzenleme veya programlar sona ererse, endişelenmeyin.

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alacak yer aramak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alacağını görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birinden alacağını almak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbise alacağını görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediye alacağını duymak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alacaklı olduğun kişiyi görmek tamamen içine kapanacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alacaklıdan kaçmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir