AnaSayfa / Genel / Kahve falında alacak ev görmek

Kahve falında alacak ev görmek

Kahve falında alacak ev görmek yükünün hafifleyeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alacak ev gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Kahve falında birinin ev alacağını görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev alacak olmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalettir.

Kahve falında ev alacağını görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yeni şeyler deneneceğine delalet eder.

Kahve falında alacak ev görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında ev alacağını söylemek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, yıpranacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük alacağını görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alacak tahsil etmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına yorulur.

Kahve falında alacaklıdan para almak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir