Kahve falında birinden alacağını almak

Kahve falında birinden alacağını almak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, geçim derdinin biteceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinden alacağını almak gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Kahve falında alacakaranlık görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında alacaklıları görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, gözyaşı döküleceğine işarettir.

Kahve falında birinden alacağını almak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alacağını almak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına yorulur.

Kahve falında alacaklı olduğun kişiyi görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında alacağını alamamak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Kahve falında para alacağını görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir