Kahve falında alacaklı birini görmek

Kahve falında alacaklı birini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alacaklı birini gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sırasında uzun saatler süren konuşmalara katlanılması gerekebilir.

Kahve falında alacaklısını görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alacaklı birini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para alacağını öğrenmek borcunun da hafifleyeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında alacaklıdan para almak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alacağını görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı alacağını görmek sorunların yakında son bulacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alacağın olan kişiyi görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alacağını tahsil edememek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir