AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot pantolon vermek

Kahve falında kot pantolon vermek

Kahve falında kot pantolon vermek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kot pantolon vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Kahve falında kot pantolon vermek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon kaybetmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kot pantolon görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kot pantolon görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına işarettir.

Kahve falında kot pantolon görmek kederlerinin son bulacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bol kot pantolon görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir