AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot pantolonun yırtıldığını görmek

Kahve falında kot pantolonun yırtıldığını görmek

Kahve falında kot pantolonun yırtıldığını görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kot pantolonun yırtıldığını gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kot pantolonun yırtıldığını görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, insanların takdirine mazhar olacağına işaret eder.

Kahve falında kot pantolon kaybetmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulur.

Kahve falında bol kot pantolon görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kötü günlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kot pantolon yıkamak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek işlerinde berekete kavuşacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon hediye almak nahoş sözler işiteceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında kot pantolon denemek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir